Salah faham kott?
Monday, October 15, 2012 | 11:08 PM | 0comments

Haa nie kejadian yang berlaku pagi tadi dalam kelas Statistics. Ehh kejapp kejappp, kejadian apa ekk? Biasalah bila dah blurr mulalah bergambar. Bak kata hubby aten pun tabiat yang tak boleh tinggal :p Dah gila kamera nak buat macam mane kann? Hmm so how are you today? Good or not? I hope everything its better okay? Hahaha. Gelakkk dulu bagi puas :D Apa yang salah faham ekk? Hm entahlah wehh, sendiri tak tahu apa benda yang boleh buat salah paham malam tadi. Bila dah macam tu aten yang tak tenang. Malam tadi tidur pun dengan airmata. Hmm sabar jelaa. Tak nak tunjuk sangat kesedihan tuu. Insya Allah okay je kott. Balik kelas tengahari tadi dapat msg dari my hubby. " Jangan lupa makan..tc..love you". Hm mulalah hati nie tersentuhh. Tetap nak ambil berat walaupun hati dah sakit. Sorry ya sayang. Lama-2 msg okayy laa kan. Alhamdulillah kerna memahami dan bertahan. Maklumlah aku nie memang kalau bab cari pasal No. 1 :p Hewhewhew (Gelak trend sekarang) Hahahahahha. Hari ni bosan lagi sebab my hubby kena ot sampai pukul 12. Hm macam-2 laa pelawat nak datang la bagai. Takpe saya sebagai your future wife akan lebih memahami kerja awak. Wahhhhh kelas kau mariaaaa :3 Dah tergedikkk kat sini. Opsssss Do i care? Hm, okayylahh nak rehatkan minda dan badan nie. Korang semuaaaa take care okayy? Muah muah :*

OlderNewer