Permulaan :*
Monday, October 15, 2012 | 10:12 AM | 0comments
Asalam korang, aten tak tahu nak mulakan cerita dari mane tapi cukuplah korang tahu sinopsis kisah aten selama 4 bulan aten tak share kat sini k. Hm mula-2 aten dah mulakan life baru dengan bergelar student at Putra Intelek International College. Aten ade ceritakan sebelum nie? Korang lupa ehhh? Hahaha. Whatever aten tak kesah punnn =='. Then, aten dah tak bersama dengan orang yang aten cerita sebelum ni tapi aten dah mulakan hidup aten dengan lebih bermakna dengan seorang insan yang menyinarkan hidup aten dengan seribu kebahagiaan yang selama ni aten impikan. Alhamdulillah :'> Seterusnya, apa ekkkk? Okayy dah lupa nak tulis apa. Hahaha. Lain kali laa aten ingat balikkk k. Wawawawawawawa :D

OlderNewer